Παραθέτουμε παρακάτω μερικές από τις ερωτήσεις που έχουμε λάβει από εσάς:

Επιθυμώ να στηρίξω οικονομικά την Team 22, μπορώ;

Η Team 22 δέχεται χορηγίες μόνο από εταιρείες ή αλλιώς νομικά πρόσωπα.Οποιαδήποτε πρόταση για οικονομική προσφορά ή βοήθεια  από ιδιώτες ΔΕΝ θα γίνεται δεκτή.Επίσης δεν γίνονται δεκτά δώρα από φυσικά πρόσωπα.Η Team 22 δεν έχει εώς τώρα και δεν πρόκειται ποτέ στο μέλλον να απευθυνθεί σε ιδιώτες για να καλύψει το budget της σε αγώνες ή άλλες δραστηριότητες.Η Team 22 δεν λαμβάνει ποτέ χορηγία από εταιρείες εάν δεν έχει λάβει υπόψη κάποια αυστηρά κριτήρια.

Τι σημαίνει Team 22;

Η έννοια της Team 22 είναι συμβολική και συνοδεύεται με τη λέξη Believe in Hope, Πιστεύοντας στην Ελπίδα.Ο αριθμός 22 θέλει να δείξει οτί κάθε αποτέλεσμα είναι καθαρά προιόν συλλογικής εργασίας και προσπάθειας και θέλει επίσης να δείξει την ευγνωμοσύνη που νιώθουμε για τους υποστηρικτές,φίλους και τους υπέροχους θεατές.Είμαστε επίσης ευγνώμονες στους χορηγούς που είναι εταιρείες καταξιωμένες με πολλά χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.Η Team 22 πιστεύει στην ελπίδα για αυτό στηρίζει με ένα σημαντικό ποσό οικονομικά κάθε χρόνο μη κερδοσκοπικές οργανώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@team22.gr .Η Team 22 θα επικοινωνεί στους χορηγούς,τους φίλους και τους υποστηριχτές όλες τις ενέργειές της.

Με ποιούς συνεργάζεται η Team 22;

Η Team 22 συνεργάζεται με ορισμένες από τις πιο καταξιωμένες εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.Λειτουργεί με επαγγελματικά πρότυπα και στόχους.Η Team 22 διακρίνεται από το ήθος της.

Ποιές είναι οι πολιτικές πεποιθήσεις της Team 22;

Η Team 22 δεν είχε και δεν θα έχει ποτέ καμία ανάμειξη με πολιτικά θέματα.Η Team 22 είναι αγωνιστική ομάδα αυτοκινήτου που λειτουργεί με επαγγελματικά πρότυπα.Δεν έχει πολιτικές πεποιθήσεις και οποιαδήποτε αναφορά σε πολιτικά θέματα δεν προέρχονται από αυτήν.

Θέλω να κάνω μια βόλτα με το αγωνιστικό αυτοκίνητο ως συνοδηγός, μπορώ;

Η Team 22 ΔΕΝ έχει και ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να ζητήσει χρήματα για αυτήν την αγωνιστική εμπειρία.
Κατά καιρούς η Team 22 προκηρύσσει διαγωνισμούς.Για να λάβετε μέρος είναι υποχρεωτικό:
α)Να είστε πάνω από 18 χρονών
β)Να συμπληρώσετε και να υπογράψετε το έντυπο μη ευθύνης οδηγού

Με την πλήρη εμπλοκή μας στους αγώνες ράλλυ η δυνατότητα αυτή δεν θα είναι διαθέσιμη.

Ποιό είναι το ιστορικό ατυχημάτων του οδηγού;

Το ιστορικό ατυχημάτων του οδηγού και του συνοδηγού είναι μηδέν.Ο οδηγός δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ ή σοβαρό τραυματισμό εντός ή εκτός Ελλάδας(Υπουργείο Δημόσιας Τάξης).Τον Μάιο του 2012 στην Νέα Ερυθραία και σύμφωνα με τις μαρτυρίες πολλών ατόμων και της ίδιας της γυναίκας χάρη στα αντανακλαστικά του έσωσε τη ζωή μιας 24χρονης γυναίκας.Το περιστατικό είναι επίσημο και έχει καταγραφεί από την τροχαία Αφιδνών.

Θάνο, ποιά είναι η σχέση σου με τους συναθλητές σου;

Θα την χαρακτήριζα άριστη σε γενικές γραμμές.Με συγκίνησε το αληθινό ενδιαφέρον του Κωνσταντίνου Παπαδημητρίου όταν δεν μπορέσαμε να λάβουμε μέρος στο Ράλλυ Λαμίας.

Τι θα απαντούσες σε αυτούς που σε κρίνουνε αρνητικά;

Θα τους ευχαριστούσα διότι η κριτική τους με κάνει καλύτερο άνθρωπο κάθε ημέρα.

Τι σημαίνει Believe in Hope;

Believe in Hope σημαίνει Πιστεύοντας στην Ελπίδα ή Πίστευε στην Ελπίδα.Πιστεύοντας στην ελπίδα η καθημερινότητα και ο κόσμος μας γίνεται καλύτερος.Όσο ζούμε πρέπει να ελπίζουμε.

Πόσο σημαντικό είναι για εσένα ο συνοδηγός;

Ο συνοδηγός για εμένα είναι και οδηγός.Είναι το Α και το Ω.Έχω μάθει πάρα πολλά από τους συνοδηγούς μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων.

Γιατί τα χρώματα της Team 22 είναι μαύρο και άσπρο;

Το άσπρο χρώμα συμβολίζει την Ελπίδα και την Αισιοδοξία.Το μαύρο χρώμα είναι η αντίθεση και θέλει να δείξει πόσο καλύτερη είναι η ζωή μας όταν έχουμε Ελπίδα και Αισιοδοξία.

Τι θα ευχόσουν σε κάποιον που θέλει να ξεκινήσει την ενασχόλησή του με το ράλλυ;

Θα του ευχόμουν ολόψυχα να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Τι είναι πιο σημαντικό για εσένα;

Για εμένα πάντα ήταν και πάντα θα είναι πιο σημαντική η συμμετοχή και όχι το αποτέλεσμα.Η προσπάθεια.Ο δρόμος προς την Ιθάκη όπως είπε και ο μεγάλος ποιητής  Κωνσταντίνος Καβάφης  και όχι η Ιθάκη.Όλες οι παγκόσμιες και εθνικές ομοσπονδίες τονίζουν τη σημασία της συμμετοχής.Χωρίς συμμετοχές δεν υπάρχουν νικητές.

Τι είναι αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο;

Αυτό που με νοιάζει περισσότερο είναι η ασφάλειά μας,η ασφάλεια των θεατών καθώς και των συναθλητών μου.

Τι είναι αυτό που σε στεναχώρησε περισσότερο το 2013;

Με συνέτριψε ο χαμός του συναθλητή μου Λουκά Γιαννακούλη στο ράλλυ Παλλάδιο.Νιώθω μεγάλο πόνο και θλίψη.

Θάνο,τι θα ήθελες στο μέλλον;

Θα ήθελα να γίνω πρότυπο ήθους και ευγένειας για τους νέους.

Περιμένουμε τις ερωτήσεις σας στο info@team22.gr .